Carl E. Lundborg

Allt material är än så länge fritt att använda såvida inte annat anges, men lämna gärna kommentarer här eller till mejl carlelundborg@gmail.com.

Janne Josefson i egen regi.

Kategori: Synpunkter

Personligt brev till Janne Josefson.
Hej. Jag undrar hur du ser på följande. Ena stunden gör du upprörande program om socialtjänster som eventuellt ? överskrider sina "befogenhet"  vid omhändertagande av barn med resultat att landets alla socialtjänster får skrämselhicka för att schvottera inför tevedomaren Josefson. Nästa stund gör du lika upprörande känslomässigt laddade reportage om socialtjänster som ej uppfyller sina plikter att omhänderta barn för vård och skrämmer slag på landets alla socialtjänster inför risken att hamna i teve utan försvarsadvokater med åklagare och domare Josefson. (Notera att i Vetlandafallet så var olyckan redan skedd och flickan omhändertagen.)
Vilket ansvar tar du i din mission Janne Josefson.
Du gör ett stort nummer av dig själv som i mångt och mycket påminner om skådespelarens och hur ser du på det faktum att du är en fast (förmodar jag) avlönad/beroende lakej i ett halvstatligt mediaföretag som har publiksiffror och konkurrens att ta hänsyn till. Eller är du en satellit med egen omloppsbana?
När får vi se uppdrag granskning om Janne Josefsons dans i strålkastarljuset och halvsanningarnas moras.
Vänligen
Carl E. Lundborg
Kommentera inlägget här: