Carl E. Lundborg

Allt material är än så länge fritt att använda såvida inte annat anges, men lämna gärna kommentarer här eller till mejl carlelundborg@gmail.com.

Varning för North Sails.

Kategori: Kompost

Två segel har jag beställt och köpt hos företaget North Sails. Båda seglen har varit slarvigt utförda och vållat mig bekymmer och åtskilliga besök för reklamation och åtgärder.
Jag borde väl ha tagit varning från den första beställningen och inte anlitat företaget mer, men eftersom segel är som en kostym som figursys så tänkte jag att det ju ändå löste sig till slut med det första seglet. Trots att jag tvingades ta mig med segel och båt till företagets segelmakeri på Lidingö ett par gånger.
Andra gången gick det dock ännu sämre. Företaget slarvade med mina måttuppgifter och kontrollerade ingenting mot mitt gamla inlämnade segel. De skickade bara helt sonika iväg mina noga uppmätta inlämnade måttuppgifter till Ceylon, där det syddes upp ett segel som var upp åt väggarna felaktigt. De kontaktade inte heller mig för kontrolluppgifter och önskemål, utan jag fick själv vända mig till dem flera gånger med förfrågningar om hur arbetet skulle utföras. Inte blev det billigt heller. 17 400 kr för ett litet storsegel.
Slarv och nonchalans präglar företaget North Sails och jag avråder alla att anlita North Sails.
Kommentera inlägget här: